Maak werk van je persoonlijke ontwikkeling en ontdek waar je talenten liggen. GrandVision Benelux biedt opleidingen en trainingen op vaktechnisch gebied maar ook op maat gemaakte verkoop -en managementtrainingen.

Opleiding Opticien BBL niveau 4

Als opticien binnen onze organisatie zorg je ervoor dat de klant goed kan zien en er goed uit kan zien met een goed montuuradvies. Gedurende tweeenhalfjaar ga je een dag per week naar school waar je wordt opgeleid door docenten vanuit de eigen organisatie. Ben jij in het bezit van een diploma VMBO-T of gemengde leerweg, een havo/vwo overgangsbewijs van het 3e naar 4e leerjaar of heb je een basisberoepsopleiding of vakopleiding voor eenzelfde beroepencategorie? Dan kom jij in aanmerking voor deze opleiding.
Opleiding opticien BBL
Opleiding Contactlens-specialist

Opleiding Contactlens-specialist

Tijdens de opleiding voor contactlensspecialist specialiseer je je als opticien op het gebied van contactlenzen. Na afronding van de opleiding kun je zachte lenzen adviseren en aanmeten. Daarnaast kun je controles uitvoeren en contactlensdragers de nodige begeleiding geven. Je komt voor deze opleiding in aanmerking als je gediplomeerd opticien bent. De opleiding bestaat uit twee leerjaren van elk 30 lesweken, een lesdag per week.

Training Subjectieve refractie

Als winkelmedewerker wil je graag het verkoopproces van begin tot eind in eigen hand hebben. Dit kan door de training subjectieve refractie te volgen waarbij je de oogmeting volgens de juiste protocollen wordt aangeleerd. Dit doen we door middel van een 17-daagse classroom training die bestemd is voor medewerkers die de basis optiek e-learning 1 en 2 succesvol hebben afgerond.
Training Subjectieve refractie
Training assistent contactlens-aanpasser

Training assistent contactlens-aanpasser

Ben jij al gediplomeerd opticien maar wil je je kennis en vaardigheden verbreden op het gebied van het aanpassen van zachte contactlenzen? Geef je dan op voor de 20-daagse classroom training Assistent Contactlensaanpasser waarbij je het aanpassen van zachte sferische-, torische -en multifocale lenzen wordt aangeleerd.