Haal het beste uit jezelf!

Binnen GrandVision Benelux hechten we veel waarde aan kennisontwikkeling en persoonlijke groei. Vanuit onze afdeling Employee Experience bieden wij daarom diverse opleidingen, trainingen en e-learning modules aan op commercieel, vaktechnisch en management gebied. Samen halen we het beste in jou naar boven.

Daarnaast worden er diverse trainingen op basis van ontwikkelingen binnen de branche en wensen vanuit retail verzorgd. Ontdek waar je talenten liggen en maak werk van je persoonlijke ontwikkeling!

Interne trainingen

Binnen Pearle hechten we waarde aan persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van (vak)kennis. Wij hebben een breed aanbod van interne trainingen op zowel vaktechnisch als managementgebied. 
Vaktechnisch
- Subjectieve Refractie
- Assistent contactlensaanpasser

Management
- Assistent bedrijfsleider
- Bedrijfsleider
- GrandLeaders


Vaktechnische opleidingen

Als opticien verricht je oogmetingen, meet je brillen en lenzen aan en geef je het juiste advies over glazen, monturen, soorten lenzen en zonnebrillen. 

Ben je gediplomeerd opticien maar wil je nog een stapje verder? Leer dan alles over harde, zachte en nachtlenzen en word dan contactlensspecialist, dé expert op het gebied van contactlenzen. 

Bij Pearle bieden wij de vaktechnische opleidingen tot opticien en contactlensspecialist aan in onze eigen bedrijfsklas aan de DHTA in Utrecht. Voor meer informatie over de opleiding tot opticien kun je terecht op https://www.dutchhealthtecacademy.nl/opleiding/opticien/

Blijf op de hoogte van interessante vacatures