Jouw ogen, al jaren óns vak!

Al ruim 60 jaar zijn wij de expert op het gebied van ogen en oogzorg en een vertrouwd gezicht in de winkelstraten. Sinds de oprichting in 1959 hebben velen de zorg voor hun ogen aan ons toevertrouwd, van kinderbril tot innovatieve contactlenzen.

Dit doen wij met liefde, want oogzorg is ons vak en onze passie. Onze expertise komt voort uit onze brede interesse in zorg, ogen en de ontwikkelingen in de optiekwereld. Hierdoor hebben wij een nieuwsgierige dynamiek ontwikkeld, met altijd vooruitstrevende, interessante mogelijkheden en inzichten. Zo ontwikkelen we ons op het gebied van dunnere brillenglazen, de meest moderne contactlenzen en vernieuwende apparatuur. Dit vertalen we door in de manier waarop we ons bedrijf inrichten en onze service en kennis aanbieden.

Werken in onze winkels

Of je nu op zoek bent naar een baan als verkoopmedewerker of contactlensspecialist, wel of geen ervaring hebt in de optiek, nieuw op de arbeidsmarkt of al ervaren bent, wij maken graag kennis met je. Met ons aanbod in vaktechnische, verkoop -en managementtrainingen stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen. Bij Pearle denken we in kansen, voor jou én voor ons.

Ondernemen en vakmanschap in één

Ben jij een ervaren opticien en klaar voor een nieuwe stap? Dan is franchisen wellicht iets voor jou. Laat je leidinggevend talent en kennis van de optiek samenkomen in zelfstandig ondernemerschap. Uiteraard kun je rekenen op onze begeleiding en diverse coachings -en opleidingstrajecten.

Blijf op de hoogte van interessante vacatures