''Werken in een grote organisatie als GrandVision Benelux zorgt voor veel mogelijkheden maar ook voor stabiliteit.''

Van leerling opticien naar bedrijfsleider
30 jaar geleden ben ik begonnen bij Groeneveld als verkoopmedewerker en later leerling opticien. Binnen de organisaties die daarna volgden heb ik me verder ontwikkeld in het optiekvak. Naast opticien ben ik ook contactlensaanpasser en sinds een aantal jaren bedrijfsleider.

Ambacht

Nu sta ik in het filiaal in Leiden aan de Kopermolen en ben daar helemaal op mijn plek. Ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk en vindt de afwisseling in mijn werkzaamheden het leukste. Dat we bij Pearle Studio zelf de glazen slijpen maakt dat ik echt met het ambacht bezig ben, zorgen dat de bril helemaal is zoals de klant wenst. Maar ook het adviseren bij het kiezen van een montuur en glazen en het begeleiden van nieuwe, aankomend opticiens vind ik heel leuk om te doen.

Persoonlijke aandacht

Werken in een grote organisatie als GrandVision Benelux zorgt voor veel mogelijkheden maar ook voor stabiliteit. Er is in deze branche altijd werk en dat zal er ook altijd zijn. Bij Pearle Studio hebben we daarnaast ook echt persoonlijke aandacht voor de klant. We nemen de tijd om een goede meting te doen en vervolgens het beste advies te geven. Dat is voor zowel de klant als voor ons fijn. Want een oogmeting kost tijd, je moet je goed inleven in de klant en weten waar iemand mee geholpen is. Tevreden klanten, dat is waar ik het voor doe!

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Ontvang als eerste jouw gewenste vacatures in je mailbox!