''Binnen Pearle Studio zijn er verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.''

Werken en leren

'De combinatie van zorg, mode en techniek vind ik het allerleukste aan mijn vak. Of ik nu een montuur repareer, glazen slijpen of iemand advies geef, ik word blij als de klant blij is. Daar krijg ik energie van en maakt elke dag weer leuk. Ik sta liever in de winkel dan dat ik op school zit maar de opleiding opticien is er in een BBL-vorm. Dan werk je vier dagen in de winkel en ga je een dag naar school; een prima combinatie voor mij. Ik ben bijna klaar met de opleiding en wil me dan graag verder ontwikkelen als opticien, in de toekomst zie ik mezelf ook nog wel als leidinggevende. Het team aansturen en coachen en nieuwe mensen op weg helpen in dit mooie vak zou ik dan heel leuk vinden. 

Blijven groeien

En die doorgroeimogelijkheden zijn er gelukkig ook, binnen Pearle Studio zijn er verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je nu begint als verkoopmedewerker die het vak nog moet leren of als je bijvoorbeeld als gediplomeerd opticien ook contactlensspecialist wil worden. Zo kun je blijven groeien, in je vak maar ook in persoonlijke ontwikkeling. 

Compliment

We zien steeds meer brildragers, oud en jong. Door de vergrijzing en een toenamen van schermgebruik. Dat maakt dat er ook altijd werk is als opticien, dat geeft rust en zekerheid. Dat ik ieder jaar een nieuwe bril mag aanschaffen op kosten van Pearle Studio vind ik superleuk. Ik heb inmiddels een aardige collectie brillen die tegelijkertijd ook het visitekaartje van ons assortiment is. Ik heb veel van 'mijn' monturen verkocht omdat klanten er enthousiast over waren, dat is toch tof? En als klanten terug blijven komen omdat ze tevreden zijn met mijn hulp of advies, is dat het grootste compliment wat ik kan krijgen.'

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Ontvang als eerste jouw gewenste vacatures in je mailbox!