Maak kennis met Ahmad, Vakantiekracht bij Pearle Opticiens

''Het mooie aan dit werk is dat het zoveel inhoudt.''

Maak kennis met Ahmad, Vakantiekracht bij Pearle Opticiens

''Het mooie aan dit werk is dat het zoveel inhoudt.''
Stage en bijbaan
‘Al zolang ik me kan herinneren hebben ogen en de optiekwereld mijn interesse. Het was voor mij dan ook een logische stap om na de middelbare school de opleiding tot optiekmedewerker te gaan volgen. Via deze opleiding heb ik een stageplek gevonden bij Pearle en omdat het zo goed beviel heb ik gevraagd of ik daar extra kon werken. Zo ben ik aan mijn bijbaan bij Pearle gekomen! Mijn opleiding duurt nog een jaar en daarna wil ik verder leren. Eerst wil ik nog opticien worden en daarna door voor contactlensspecialist of optometrist.
Begeleiding
Het mooie aan dit werk is dat het zoveel inhoudt. Je adviseert klanten, voert oogmetingen uit, bent bezig in de werkplaats. Geen dag is hetzelfde. De begeleiding die ik krijg vanuit mijn hele team is top en daardoor blijf ik mezelf iedere dag verder ontwikkelen en verder groeien. Ik mag bijvoorbeeld onder begeleiding oogmetingen uitvoeren. Nog niet zoals een opticien of contactlensspecialist natuurlijk, maar doordat mijn collega’s de tijd nemen om mij dingen uit te leggen, leer ik zoveel.
Genoeg kansen
Mijn toekomst is zeker in de optiek en als het aan mij ligt is dat bij Pearle! Ik werk nu met een super enthousiast team en dat maakt het heel fijn werken. Ondanks dat het voor mij een stage en bijbaan is, voel ik me 100% onderdeel van het team. Er is een goede sfeer, we kunnen echt lachen met elkaar en hebben regelmatig teamuitjes. Er zijn nog zoveel kansen die ik kan pakken, ik ben hier echt nog niet uitgekeken. En eigenlijk droom ik van een carrière als franchisenemer en ook dat kan natuurlijk bij Pearle!'

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Ontvang als eerste jouw gewenste vacatures in je mailbox!